I'm excited

Gillar du spänning? Då har jag två serier för dig. 
 
Pretty little liars - Fem flickor som plötsligt blir fyra. En försvinner spårlöst och ingen vet vad som har hänt. Eller?
Dom fyra vännerna får konstiga meddelanden, vilket för dom närmare varandra, men också ut på djupt vatten. 
PLL är spännande, romantisk, dramatisk om än lite långdragen.
 
Serien är nu inne på sin fjärde säsong och risken att det blir fler är stor. Vem är  det som ligger bakom allt? Det vet man inte än. Teorierna är många och man väntar med spänning efter nästa avsnitt. Också tålamodet testas då serien är, som sagt, långdragen. Hur länge kan dom hålla på?
 
Nu har det även kommit en spin-off, Ravenswood, som hade premiär igår i USA. Har ej sett den än men kan säga vad jag tycker när det kommit några avsnitt. 
 
 
Under the dome - En helt vanlig stad, vanliga invånare en vanlig dag. Plötsligt blir dom instängda av en mystisk kupol. Var kommer den ifrån? Hur får dom bort den? Är dom säkra inne i kupolen? Vem kan man lita på...?
 
Serien är en av dom bästa jag har sett. Så spännande. Baserad på boken, med samma namn (Under kupolen på svenska), av Stephen King. Har ej läst boken men serien är helt klart sevärd. Människor är inte alltid som dom verkar vara och det märks. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0