Even more comedy

Dom sista serierna som fortfarande är aktuella (visas på tv osv) kommer nu. Men sen tänkte jag även tipsa om lite äldre serier, som dom flesta säkert redan har sett, men som har slutat produceras. Dock är dom lika bra för det.

New Girl - En tjej, Jess, som upptäcker att hennes pojkvän, tillika sambo, är otrogen och hon behöver flytta därifrån. Hon flyttar in på ett loft hos tre killar och deras vänskap växer. 

Serien är rolig. Jess är inte som alla andra och det visar sig att hennes rumskamrater inte är det heller. Tillsammans är dom med om en rad händelser. Sevärd om man gillar humor. Dock har säsongerna blivit sämre tycker jag. Nu är serien inne på sin tredje säsong och den har inte samma standard som den första hade. Men det är nog också en smaksak.

The big bang theory - Fyra nördar som är bästa vänner men även jobbar ihop. Dom gillar experiment, serier och tjejer. Det sistnämnda har dom dock svårt att få. 

Serien är jätterolig, jag älskar den. Killarna är riktiga nördar men är riktigt charmiga. Hur det går för dom får du se själv, men serien är helt klart sevärd! Är nu inne på sin sjunde säsong och den blir bara bättre och bättre. 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0